Yes Events

Yes Events
Sos. Nordului nr. 102G, sector 1
1000 Bucuresti
General information: 

A organiza un eveniment este un eveniment in sine. Cel putin asta am simtit acum mai bine de 8 ani cand mare parte din membrii echipei Yes Events au luat primul contact cu aceasta lume.

Este drept, de reunit ne-am reunit ceva mai tarziu, in 2010, fiecare aducandu-si aportul cu propria experienta, propria poveste si propriile idei.

Yes Events a luat fiinta ca o agentie full service pentru organizari evenimente ceea ce suntem si acum dar ... intr-o structura mult mai complexa.

Din simpli creativi si organizatori ne-am transformat in furnizori de logistica pentru evenimente, putand acum sa punem la dispozitie si altor organizatori un arsenal intreg de echipamente de la mese si scaune pana la aranjamente florale si corturi in care sa incapa sute de invitati.

Portofoliul nostru de evenimente s-a imbogatit de la luna la luna cu noi provocari carora le-am facut sau a trebuit sa le facem fata.
Nunti cu sute de invitati in aer liber, Petreceri de Craciun sau de Revelion organizate in varf de munte sau la malul marii, petreceri in costume de epoca si defilari in masini de colectie dar, cu siguranta viitorul ne rezerva alte noi si noi suprize pe care le asteptam cu drag, in echipa.

 

Sursa: http://www.yesevents.ro/despre-noi

Contact:

Login or register to see the contact information!